EN | GR
RSS feed  Buyer’s Alert (Ειδοποίηση μέσω e-mail)  | 
e.deals&deals
 Offline Καταχώρηση  
Εγγραφή
Σύνδεση
Newsletter
 
   

Αρχική

Αγορά Επιχείρησης

Πώληση Επιχείρησης

Για Brokers

Επικοινωνία

Άρθρα & FAQs

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και τις διαδικασίες που υπάρχουν για να προστατεύονται.

Αποδεχόμενοι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης κατά την φάση της εγγραφής σας συναινείτε στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά στη χρήση κάθε προσωπικού δεδομένου που παρέχετε σε εμάς μέσω του Διαδικτυακού μας Τόπου.

1. ΧΡΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


1.1 Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων που παρέχονται οικειοθελώς

Ο επισκέπτης μπορεί να επισκέπτεται και να περιηγείται στον Διαδικτυακό Τόπο www.e.dealsΑndDEALS.eu (εφεξής ο “Διαδικτυακός Τόπος”) τον οποίο διατηρεί και διαχειρίζεται η Εταιρεία “e.deals&DEASL.eu” (εφεξής η “Εταιρεία”), χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του και χωρίς να παρέχει οποιοδήποτε προσωπικό του στοιχείο.

Ωστόσο και προκειμένου, ο επισκέπτης/χρήστης, να καταστεί μέλος (member) του παρόντα Διαδικτυακού Τόπου έτσι ώστε να μπορεί να κάνει χρήση των ακόλουθων υπηρεσιών:

Α) Υπηρεσίες προς Πωλητές Επιχειρήσεων:
  • Online καταχώρηση αγγελίας “Επιχειρήσεων προς Πώληση”.
  • Online αποτίμηση της Επιχείρησης προς Πώληση.
  • Online Προώθηση ή μη των στοιχείων επικοινωνίας τους, σε υποψήφιους αγοραστές/επενδυτές.
  • Λήψη ή μη NewsLetter.
Β) Υπηρεσίες προς Αγοραστές Επιχειρήσεων
  • Online αναζήτηση και λήψη αναλυτικών πληροφοριών (όχι περιορισμένων, που έχει ο απλός επισκέπτης) των αγγελιών “Επιχειρήσεων προς Πώληση”, που είναι αναρτημένες στο Website μας.
  • Άμεση ή έμμεση επικοινωνία με τους Καταχωρητές/Πωλητές Επιχειρήσεων.
  • Αυτόματη ειδοποίησή τους (υπηρεσία Buyer’s Alerts) μέσω e-mails για νέες καταχωρήσεις αγγελιών με συγκεκριμένα κριτήρια.
  • Λήψη ή μη NewsLetter.
Γ) Υπηρεσίες προς Business Brokers
  • Online καταχώρηση πολλαπλών αγγελιών “Επιχειρήσεων προς Πώληση”,
  • Online Καταχώρηση στη λίστα των Brokers,
  • Λήψη ή μη NewsLetter.
Δ) Καταχώρησης διαφημιστικών banners
  • Καταχώρηση διαφημιστικών banners συγκεκριμένων διαστάσεων, με στόχο την προβολή των υπηρεσιών τους,
συναινεί ρητά στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και στους Όρους Χρήσης κατά την φάση της εγγραφής του στο παρόντα Διαδικτυακό Τόπο και στην παραχώρηση των κάτωθι βασικών προσωπικών στοιχείων: Διεύθυνση e-mail (η οποία έχει ρόλο Κωδικού Χρήστη (User Name)), Όνομα, Επίθετο, Χώρα και Σταθερό & Κινητό Τηλέφωνο, καθώς και Επωνυμία Επιχείρησης, Διεύθυνση έδρας και Διεύθυνση http (για τους Business Brokers).

Για την έκδοση των παραστατικών (Τιμολόγιο ή Απόδειξη) θα του ζητηθούν επιπλέον τα ακόλουθα στοιχεία: (Όνομα & Επίθετο (ή επωνυμία), Διεύθυνση, Τηλέφωνο, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., Επάγγελμα ).


1.2 Χρήση & Σκοπός Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων



Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997), τη συναφή εθνική και κοινοτική νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της αρμόδιας Αρχής. Η e.deals&DEALS.eu δεσμεύεται να προστατεύει και να περιορίζεται μόνο σε νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων/στοιχείων των μελών/χρηστών/πελατών της.


Η χρήση του παρόντα Διαδικτυακού Τόπου από μέρους σας και η οικειοθελής υποβολή προσωπικών σας δεδομένων, συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Εγγραφόμενοι στο παρόντα Διαδικτυακό Τόπο, συμφωνείτε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, πιθανά για:

  • Να σας συνδέσουμε με την άλλη πλευρά:
  • Εάν είστε Πωλητής Επιχείρησης ή Business Broker, τα στοιχεία επικοινωνίας σας (εφόσον, μας το έχετε δηλώσει κατά την φάση εγγραφής ότι το επιθυμείτε), αυτόματα και ηλεκτρονικά θα σταλούν στον ενδιαφερόμενο Αγοραστή, (εφόσον δεν μας έχετε δηλώσει κατά την φάση εγγραφής, δεν στέλνονται και η επικοινωνία γίνεται συγκεκαλυμμένα μέσω Φόρμα Επικοινωνίας).
  • Εάν είστε ενδιαφερόμενος Αγοραστής Επιχείρησης, τα στοιχεία επικοινωνίας (εφόσον μας έχετε δηλώσει κατά την φάση της εγγραφής ότι το επιθυμείτε), αυτόματα και ηλεκτρονικά θα σταλούν στον Πωλητή ή Business Broker που απευθύνεστε, μαζί με το μήνυμα που θα έχετε συντάξει. Αυτό θα τους δώσει τη δυνατότητα να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας για να διαπραγματευτείτε την επιχείρηση προς πώληση (εφόσον δεν μας έχετε δηλώσει κατά την φάση εγγραφής, δεν στέλνονται και η επικοινωνία γίνεται συγκεκαλυμμένα μέσω Φόρμα Επικοινωνίας).
  • Σημειώνεται, ότι το κάθε μέλος του παρόντα Διαδικτυακού Τόπου, μπορεί να τροποποιεί την επιθυμία του, να δημοσιεύονται ή όχι τα στοιχεία επικοινωνίας του, και κατά τη φάση της εγγραφής και οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει, μέσα από το Control panel του Λογαριασμού του.
  • Να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε εξέχουσες υπηρεσίες και βέλτιστη εξυπηρέτηση.
  • Να επικοινωνούμε μαζί σας για κάθε πιθανό ζήτημα που θα προκύπτει.
  • Να σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό (πχ. Newsletters) σε θέματα σχετικά με αγοραπωλησίες επιχειρήσεων.

1.3 Μη εκχώρηση σε τρίτους

Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τους όρους που περιλαμβάνονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας και το e.deals&DEALS.eu υπακούοντας πιστά στις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση προσωπικών δεδομένων που ενδέχεται να δηλώσετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.e.dealAandDEALS.eu. Η εταιρεία και το e.deals&DEALS.eu, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

1.4 Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, τα προσωπικά στοιχεία που οι χρήστες παρέχουν, σε τρίτα μέρη που δεν είναι θυγατρικές ή συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες, στις ακόλουθες περιπτώσεις:
(α) προκειμένου να συμμορφωθεί με απαιτήσεις του νόμου, δικαστικών αποφάσεων ή κυβερνητικών κανονισμών,
(β) προκειμένου να υπερασπιστεί και να προστατεύσει τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία της,
(γ) προκειμένου να ενεργήσει κάτω από επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών του, των τοποθεσιών της στο Διαδίκτυο ή του κοινού.
Επίσης, μπορεί να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (μόνο τα απολύτως απαραίτητα) στις εξής περιπτώσεις:
  • Για να σας συνδέσουμε με Πωλητές Επιχειρήσεων, κατόπιν δήλωσης-συμφωνίας σας.
  • Για να σας συνδέσουμε με Αγοραστές Επιχειρήσεων, κατόπιν δήλωσης-συμφωνίας σας.
  • Σε υφιστάμενους ή νέους Διαδικτυακούς Τόπους, της ιδιοκτησίας μας, στον χώρο των αγοραπωλησιών επιχειρήσεων και κατόπιν ενημέρωσης και έγκρισή σας.
  • Με άλλες εταιρείες, με τις οποίες στο μέλλον, πιθανά να προέκυπτε ενδεχόμενο συγχώνευσης ή εξαγοράς, υπό την προϋπόθεση ότι στο νέο σχήμα θα ίσχυε η υπάρχουσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και κατόπιν ενημέρωσης και έγκρισή σας.

1.5 Προστασία Δεδομένων

Η Εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα που παρέχουν οι επισκέπτες/χρήστες. Για τον σκοπό αυτό έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα τεχνικής ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται, αποθηκεύονται σε διακομιστές περιορισμένης πρόσβασης που ελέγχονται με κωδικούς πρόσβασης και η Εταιρεία χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες και διαδικασίες για να ενισχύσει την προστασία αυτών των πληροφοριών έναντι απώλειας ή κακής χρήσης καθώς και να τις προστατέψει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κοινοποίηση, τροποποίηση ή καταστροφή. Εντούτοις, αν και η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθούν τα ανωτέρω στοιχεία, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι ως άνω τεχνολογίες και διαδικασίες δεν θα προσβληθούν ποτέ και κατά οποιοδήποτε τρόπο. Προς τούτο, εάν υποπέσει στην αντίληψη οποιουδήποτε επισκέπτη/χρήστη οποιαδήποτε παράνομη, κακόβουλη, μη ενδεδειγμένη ή αθέμιτη χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με τη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου, αναλαμβάνει την υποχρέωση όπως γνωστοποιήσει το γεγονός άμεσα στην Εταιρεία. Σε διαφορετική περίπτωση θα ευθύνεται και ο ίδιος απέναντι στην Εταιρεία.

1.6 Δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης

Οι χρήστες του Διαδικτυακού Τόπου της Εταιρείας δικαιούνται να ενημερωθούν σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία ή/και να προβάλλουν αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους αφορούν και ειδικότερα να ζητήσουν τη διόρθωση, την προσωρινή μη-χρησιμοποίηση, τη δέσμευση, τη μη-διαβίβαση ή ακόμα και τη διαγραφή τους. Η σχετική αίτηση θα πρέπει να είναι ενυπόγραφη, έγγραφη και να αφορά σε συγκεκριμένο αίτημα ή/και ενέργεια, να αποσταλεί στην εξής διεύθυνση: cr@e.dealsAndDEALS.eu και να συνοδεύεται από αποδεικτικά έγγραφα περί της ταυτότητας των αιτούντων.
Η Εταιρεία υποχρεούται να απαντήσει εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών από την λήψη της σχετικής αίτησης.

Επικοινωνία

Προκειμένου ο χρήστης να ασκεί τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης (των άρθρων 11, 12 και 13 αντίστοιχα του Ν. 2472/1997) μπορεί να επικοινωνεί με τον αρμόδιο υπεύθυνο επεξεργασίας της Εταιρείας:
Όνομα: Χρήστος Ρούσης
Email: cr@e.dealsAndDEALS.eu
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6770359

1.7 Πληροφορίες μη προσωποπαγείς (λαμβάνονται αυτόματα και μέσω sessions)

Κατά την επίσκεψη του Διαδικτυακού Τόπου της Εταιρείας είναι ενδεχόμενο να συλλέγονται κάποια στοιχεία που δεν μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένο πρόσωπο (μη προσωποπαγή), τα οποία βοηθούν την Εταιρεία αποκλειστικά στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους χρήστες/πελάτες της. Για παράδειγμα καταγράφονται τα «domains» από τα οποία προέρχονται οι επισκέψεις και γίνεται μέτρηση των δραστηριοτήτων των επισκεπτών στους δικτυακούς τόπους της Εταιρείας, αλλά με τρόπο που τα συλλεγόμενα στοιχεία παραμένουν μη προσωποπαγή, δηλαδή ανίκανα να προσδιορίσουν την ταυτότητα του χρήστη. Οι πληροφορίες αυτές ονομάζονται και δεδομένα «clickstream» και χρησιμοποιούνται και αναλύονται μόνο αθροιστικά, με σκοπό την κατανόηση τάσεων και μοτίβων. Οι παραπάνω πληροφορίες δεν εξετάζονται σε επίπεδο μεμονωμένων χρηστών. Η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για να αναλύσει τις τάσεις και τα στατιστικά δεδομένα και ως εκ τούτου να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η συλλογή των παραπάνω πληροφοριών διενεργείται μέσω των λεγόμενων «cookies». Η τεχνολογία αυτή δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες. Το cookie είναι ένα σύνολο δεδομένων το οποίο έχει τη μορφή ενός μικρού ανώνυμου ίχνους («text file») το οποίο μπορεί να αποστέλλεται από τον διαδικτυακό τόπο στον browser του υπολογιστή του χρήστη, στη συνέχεια αποθηκεύεται εκεί και μέσω αυτού μπορεί να αναγνωριστεί ο υπολογιστής του χρήστη, αλλά όχι ο ίδιος ο χρήστης. Τα cookies βοηθούν με πολλούς τρόπους ώστε να γίνεται η επίσκεψη στον διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα για τον χρήστη. Ο χρήστης μπορεί, εάν επιθυμεί, να απενεργοποιήσει εντελώς τα cookies στον browser του. Ωστόσο εάν αυτό γίνει, μερικοί διαδικτυακοί τόποι μπορεί να μην λειτουργούν κανονικά.

1.8 «Συνδέσεις/δεσμοί» (links) προς άλλους διαδικτυακούς τόπους (sites)

Η Εταιρεία δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία πιθανά να παραπέμπει μέσω "συνδέσεων/δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να απευθύνεται απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους μέσα από τις δικές τους Πολιτικές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται ή ευθύνεται για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει και τις ενέργειες τρίτων ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιοδήποτε τρόπο.

1.9 Χρήση προσωπικών δεδομένων στις συναλλαγές

Εκκαθάριση ηλεκτρονικών συναλλαγών: Η Εταιρεία εγγυάται ότι δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο αριθμούς πιστωτικών καρτών (Visa και Mastercard) και στοιχεία ασφαλείας αυτών, καθώς η οποιαδήποτε καταχώρηση από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών γίνεται σε τρίτο διαδικτυακό τόπο, ασφαλή και πιστοποιημένο της εταιρείας ΠΕΪΠΑΛ (PAYPAL). Η e.deals&DEALS.eu δεν έχει καν πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αφού η πληρωμή γίνεται με ανακατεύθυνση στο ειδικά διαμορφωμένο και κρυπτογραφημένο website του τραπεζικού οργανισμού. Συνεπώς, η Εταιρεία δεν δύναται να φέρει ευθύνη από την τυχόν κακή χρήση των σχετικών στοιχείων.
Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Δεν απαιτείται να συμπληρωθεί κανένα ευαίσθητο προσωπικό στοιχείο και κατά συνέπεια δεν υπάρχει θέμα χρήσης προσωπικών δεδομένων.

Version 28/04/2011


Όροι Χρήσης SITE “www.e.dealsAndDEALS.eu”


1. Αποδοχή

Η χρήση του Διαδικτυακού Τόπου www.e.dealsΑndDEALS.eu (εφεξής «Διαδικτυακός Τόπος»), των Υπηρεσιών και του Υλικού που προσφέρονται μέσα από αυτόν, υπόκειται στους παρόντες Όρους Χρήσης, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή, οι οποίοι αποτελούν και τη συμφωνία μεταξύ της Εταιρείας και κάθε προσώπου που επισκέπτεται το Διαδικτυακό Τόπο σχετικά με τη χρήση αυτού.

Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το Διαδικτυακό Τόπο, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης. Εάν, δεν συμφωνείτε με αυτούς, τότε οφείλετε να διακόψετε την πρόσβαση στο Διαδικτυακό Τόπο και να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του Διαδικτυακού Τόπου της Εταιρείας.

Η με οποιονδήποτε τρόπο πρόσβαση στον Διαδικτυακό Τόπο και χρήση αυτού (συμπεριλαμβανομένης και της απλής περιήγησης σε αυτόν), δηλώνει ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον χρήστη των Όρων Χρήσης, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή.

Η εταιρεία e.deals&DEALS.eu (εφεξής η «Εταιρεία») δημιούργησε αυτό το Διαδικτυακό Τόπο με σκοπό, από τη μία πλευρά, την online καταχώρηση και προβολή μέσω Internet “Επιχειρήσεων προς Πώληση”, και από την άλλη πλευρά, την online προσέλκυση αγοραστών/επενδυτών που επισκέπτονται το συγκεκριμένο Διαδικτυακό Τόπο με στόχο την πιθανή αγορά αυτών των “Επιχειρήσεων προς Πώληση”. Κατά συνέπεια ο παρόν Διαδικτυακός Τόπος αποτελεί σημείο συνάντησης μεταξύ Πωλητών και Αγοραστών Επιχειρήσεων, με στόχο την ενδεχόμενη αγορά ή πώληση επιχειρήσεων.


Ο κάθε επισκέπτης δεν πρέπει να έρχεται σε επικοινωνία με τα άλλα μέλη/χρήστες του παρόντος Διαδικτυακού Τόπου για λόγους άλλους πέραν από αυτούς για τους οποίους έχει γίνει μέλος του παρόντα Διαδικτυακού Τόπου (π.χ. προσφέροντας ή προωθώντας δικές τους ή τρίτων υπηρεσίες ή προϊόντα).
Αναλυτικά, σε αυτόν το Διαδικτυακό Τόπο:

α) Οι κάτοχοι (ιδιοκτήτες) επιχειρήσεων, που επιθυμούν την πώληση της επιχείρησής τους, στο εξής “Πωλητές Επιχειρήσεων”, δύνανται να καταχωρούν online αγγελία παρουσίασης της επιχείρησης για πώληση, με βάση τα συγκεκριμένα πεδία και οδηγίες που τους παρέχονται, με απώτερο στόχο την ανεύρεση αγοραστή.

β) Οι υποψήφιοι αγοραστές/επενδυτές, στο εξής “Αγοραστές Επιχειρήσεων”, δύνανται να αναζητούν επιχειρήσεις από τη λίστα “Επιχειρήσεων προς Πώληση” (business listing) καθώς (αν το επιλέξουν) να ενημερώνονται αυτόματα και ηλεκτρονικά για κάθε νέα καταχώρηση αγγελίας “Επιχείρησης προς Πώληση” με τα συγκεκριμένα κριτήρια που έχουν προσδιορίσει (υπηρεσία Buyer’s Alerts).
γ) Οι επαγγελματίες στο χώρο των αγοραπωλησιών επιχειρήσεων (Business Brokers, Διαμεσολαβητές, κ.λ.π.), στο εξής “Business Brokers”, δύνανται να καταχωρούν αγγελίες “Επιχειρήσεων προς Πώληση” για λογαριασμό πελατών τους, να προβάλουν την επιχείρησή τους στη λίστα Business Brokers και πιθανά (αν το θέλουν) να έρθουν σε επικοινωνία με άλλους Business Brokers με στόχο να συνεργαστούν.
δ) Όλοι οι παραπάνω καθώς και οι απλοί “Επισκέπτες” (Registered) δύνανται (εάν το δηλώσουν στην εγγραφή τους) να ενημερώνονται περιοδικά από την εταιρεία με τη λήψη ενημερωτικού υλικού (NewsLetter).
ε) Δίνεται η δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους να καταχωρήσουν διαφημιστικά banners τυποποιημένων διαστάσεων, με στόχο την προβολή της επιχείρησης και των υπηρεσιών τους.

2. Τροποποίηση των Όρων Χρήσης

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους Όρους Χρήσης και κάθε άλλο κανόνα που διέπει τη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, γνωστοποιώντας κάθε φορά κάθε τροποποίηση με σχετική ανακοίνωση στην σχετική σελίδα του Διαδικτυακού Τόπου.

Η συνέχιση της χρήσης του Διαδικτυακού Τόπου από τον επισκέπτη/χρήστη και μετά από τέτοια ανακοίνωση συνιστά αποδοχή των μεταβολών αυτών.

Η χρήση του Διαδικτυακού Τόπου υπόκειται στους Όρους Χρήσης που ισχύουν τη στιγμή που γίνεται η χρήση. Ο χρήστης οφείλει περιοδικά να ελέγχει τους Όρους Χρήσης, ώστε να ενημερώνεται για το περιεχόμενό τους.

3. Όροι χρήσης υπηρεσιών

Ο κάθε εγγεγραμμένος χρήστης δύναται να κάνει χρήση των, ανάλογων με την εγγραφή του, υπηρεσιών που προσφέρονται μέσα από τον Διαδικτυακό Τόπο.
Οι υπηρεσίες ομαδοποιούνται σε αποδέκτες των εξής κατηγοριών:
  • Υπηρεσίες προς “Πωλητές Επιχειρήσεων”
  • Υπηρεσίες προς “Αγοραστές Επιχειρήσεων”
  • Υπηρεσίες προς “Business Brokers”
  • Υπηρεσίες προς “Επισκέπτες”

3.1 Πωλητές Επιχειρήσεων

Πριν καταχωρήσετε την αγγελία σας για «Επιχείρηση προς Πώληση», στον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης και ιδιαίτερα τον Περιορισμό/Αποποίηση Ευθύνης της εταιρείας. Επιπλέον, διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω εξειδικευμένους όρους για Πωλητές Επιχειρήσεων. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους, δεν πρέπει να καταχωρήσετε την αγγελία σας σε αυτό το Διαδικτυακό Τόπο.

  • Αυτός ο Διαδικτυακός Τόπος δίνει τη δυνατότητα για online καταχώρηση Επιχειρήσεων προς Πώληση. Σε αυτόν το Διαδικτυακό Τόπο, σας δίνετε η δυνατότητα να καταχωρήσετε/προβάλετε/δημοσιοποιήσετε την επιχείρηση προς πώληση, μέσα από μία online καταχώρηση αγγελίας.
  • Η e.deals&DEALS.eu δεν κάνει κανένα έλεγχο (due diligence) στους Αγοραστές, Πωλητές ή Business Brokers που χρησιμοποιούν αυτό το Διαδικτυακό Τόπο. Σας συστήνουμε εσείς ή/και οι Σύμβουλοί σας να προβείτε σε ενδελεχή έλεγχο για κάθε επικοινωνία και προσφορά που τυχόν θα δεχθείτε.
  • Εάν, μέσω αυτού του Διαδικτυακού Τόπου, έρθετε σε επικοινωνία με κάποιο άτομο που φαίνεται να ενεργεί μη-καλόπιστα, με μη-ειλικρινείς και ξεκάθαρους σκοπούς, αναφορικά με ενδιαφέρον για πιθανή αγορά της επιχείρησης που προβάλλετε ή για άλλο σκοπό πέραν από ενδιαφέρον για αγορά της επιχείρησής σας (π.χ. προώθηση των υπηρεσιών του, κ.α.), παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στέλνοντας e-mail στο cr@e.dealsAndDEALS.eu.
  • Εσείς οι ίδιοι βεβαιώνετε ότι το περιεχόμενο της αγγελίας που καταχωρείτε στο Διαδικτυακό Τόπο είναι αληθές, έγκυρο και ακριβές και συμφωνείτε να αποζημιώσετε την e.deals&DEALS.eu για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως, για τυχόν ζημία (θετική, ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με την ακρίβεια των στοιχείων και πληροφοριών που έχετε παραθέσει αναφορικά με την επιχείρηση προς πώληση που έχετε καταχωρήσει.
  • Οι διαχειριστές του e.deals&DEALS.eu διατηρούν τη δικαίωμα να αρνηθούν να καταχωρήσουν εταιρίες ή επιχειρήσεις που λειτουργούν παράνομα κατά την έννοια του εμπορικού και του φορολογικού δικαίου. Εταιρίες με παράνομες δραστηριότητες ή με υποψίες τέτοιων, όπως αυτές φαίνονται από την περιγραφή των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουν. Αυτές οι αγγελίες είτε δεν θα δημοσιεύονται καθόλου, είτε θα προτείνονται για αλλαγές και εφόσον υλοποιούνται, τότε μόνο θα δημοσιεύονται. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης/καταχωρητής θα έχει επικοινωνία με ηλεκτρονικό ή άλλο τρόπο.
  • Οι διαχειριστές του e.deals&DEALS.eu διατηρούν τη δικαίωμα να διορθώσουν την κατηγοριοποίηση της αγγελίας στο σωστό κλάδο δραστηριότητας της επιχείρησης καθώς και να διορθώνουν κάθε αγγελία, εάν κατά τη γνώμη τους, πιστεύουν ότι αυτή η διόρθωση θα βελτιώσει την ποιότητα της ίδιας της αγγελίας αλλά και του Διαδικτυακού Τόπου.

3.2 Αγοραστές Επιχειρήσεων

Πριν επικοινωνήσετε με κάποιον καταχωρητή αγγελίας «Επιχείρησης προς Πώληση» του παρόντα Διαδικτυακού Τόπου, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης και ιδιαίτερα τον Περιορισμό/Αποποίηση Ευθύνης της εταιρείας. Επιπλέον, διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω εξειδικευμένους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους αυτούς, δεν πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τον καταχωρητή αναφορικά με έναρξη συζητήσεων για την πιθανή αγορά της επιχείρησης που είναι αναρτημένη σε αυτό το Διαδικτυακό Τόπο.
  • Αυτός ο Διαδικτυακός Τόπος, σας παρέχει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε συζητήσεις για την αγορά μίας επιχείρησης επικοινωνώντας με το άτομο που έχει καταχωρήσει την αγγελία της «Επιχείρησης προς Πώληση».
  • Η e.deals&DEALS.eu δεν κάνει κανένα έλεγχο (due diligence) στους Αγοραστές, Πωλητές ή Business Brokers που χρησιμοποιούν αυτό το Διαδικτυακό Τόπο. Σας συστήνουμε εσείς ή οι Σύμβουλοί σας να προβείτε σε ενδελεχή έλεγχο τόσο για τα στοιχεία και τις πληροφορίες της επιχείρησης προς πώληση, καθώς για κάθε προσφορά ή επικοινωνία που πιθανά θα σας γίνει.
  • Εάν, μέσω αυτού του Διαδικτυακού Τόπου, σας έρθει σε επικοινωνία κάποιο άτομο που φαίνεται να ενεργεί μη-καλόπιστα, με μη-ειλικρινείς και ξεκάθαρους σκοπούς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο cr@e.dealsAndDEALS.eu.
  • Συμφωνείτε να αποζημιώσετε την e.deals&DEALS.eu για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως, για τυχόν ζημία (θετική, ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με την ακρίβεια των στοιχείων και πληροφοριών που παραθέτετε αναφορικά με το ενδιαφέρον σας για αγορά της επιχείρησης προς πώληση που πιθανά να διαπραγματευτείτε.

3.3 Business Brokers

Πριν καταχωρήσετε τις αγγελίες σας για «Επιχειρήσεις προς Πώληση», στον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης και ιδιαίτερα τον Περιορισμό/Αποποίηση Ευθύνης της εταιρείας. Επιπλέον, διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω εξειδικευμένους όρους καθώς και τους προαναφερόμενους όρους για Πωλητές Επιχειρήσεων. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους αυτούς, δεν πρέπει να καταχωρήσετε την αγγελία σας σε αυτό το Διαδικτυακό Τόπο.
  • Εάν έχετε αναλάβει να καταχωρήσετε μία ή περισσότερες επιχειρήσεις προς πώληση με την ιδιότητα του Business Broker ή Διαμεσολαβητή ή κάθε μορφής Ενδιάμεσος (Intermediary), και όχι ως ιδιοκτήτης τους, τότε πρέπει να εγγραφείτε στο Διαδικτυακό τόπο ως Business Broker.
  • Βεβαιώνετε ότι έχετε την πλήρη εξουσιοδότηση και άδεια για την καταχώρηση της αγγελίας/ες στο παρόντα Διαδικτυακό Τόπο από τον Άμεσο Ιδιοκτήτη και όχι από κάποιον τρίτον (άλλον Business Broker ή έχει προέλθει από αντιγραφή/ αποκοπή από άλλους Διαδικτυακούς τόπους) χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη.
  • Βεβαιώνετε ότι θα σεβαστείτε τα πνευματικά δικαιώματα της εταιρείας στο e.deals&DEALS.eu (έτσι όπως περιγράφονται παρακάτω) και δεν θα αντιγράψετε, αποσταθεροποιήσετε, αποκωδικοποιήσετε το λογισμικό (software) με το οποίο η εταιρεία σας έδωσε το δικαίωμα να συνδεθείτε στο Διαδικτυακό Τόπο.

3.4 Επισκέπτες

Οι επισκέπτες του παρόντα Διαδικτυακού Τόπου μπορούν, χωρίς να παρέχουν κανενός είδους προσωπικό στοιχείο, να περιηγηθούν στο Διαδικτυακό Τόπο, και να αναγνώσουν περιορισμένες πληροφορίες για κάθε μία από τις αναρτώμενες αγγελίες “Επιχειρήσεων προς Πώληση”. Εάν επιθυμείτε αναλυτικότερες πληροφορίες για κάθε μία από αυτές τότε, παρέχοντας βασικά προσωπικά στοιχεία μπορείτε να γίνετε μέλη (members) και να τις ανακτήσετε. Επιπλέον μπορείτε να εγγραφείτε για τη λήψη ενημερωτικού υλικού (NewsLetter).

Πριν επικοινωνήσετε με κάποιον καταχωρητή αγγελίας «Επιχείρησης προς Πώληση» του παρόντα Διαδικτυακού Τόπου, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης και ιδιαίτερα τον Περιορισμό/Αποποίηση Ευθύνης της εταιρείας. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους αυτούς, δεν πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τον καταχωρητή αναφορικά με έναρξη συζητήσεων για την πιθανή αγορά της επιχείρησης που είναι αναρτημένη σε αυτό το Διαδικτυακό Τόπο.

4. Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα και σήματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του Διαδικτυακού Τόπου, συμπεριλαμβανομένων σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, δεδομένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του Διαδικτυακού Τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της Εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Νόμος 2121/93), του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, με την εξαίρεση της προσωπικής χρήσης και μόνο, όχι δηλαδή για δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από την Εταιρεία, χωρίς πάντα να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Κατ’ εξαίρεση τα ανωτέρω είναι δυνατόν να επιτραπούν μόνο υπό τον όρο της προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Εταιρείας και εφόσον αφορούν τα συναφή δικαιώματα της Εταιρείας.

Απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε αναπαραγωγή (reformatting), αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (upload), διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία ή/και η δημοσίευση βάσης δεδομένων, δημιουργία αντιγράφων του περιεχομένου του www.e.deals&DEALS.eu, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Εταιρείας.

Πιθανά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος Διαδικτυακού Τόπου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών, φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς εκείνοι φέρουν τη σχετική ευθύνη.

5. Ευθύνη επισκέπτη/χρήστη

Ο επισκέπτης/χρήστης των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του www.e.deals&DEALS.eu, οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία δύναται να προκληθεί στην Εταιρεία από κακή ή αθέμιτη χρήση του Υλικού και του Διαδικτυακού Τόπου.

6. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Βλέπε ενότητα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

7. Περιορισμός / Αποποίηση ευθύνης της Εταιρείας

Σε καμία περίπτωση η εταιρία e.deals&DEALS.eu, δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η e.deals&DEALS.eu καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια της τεχνολογικού ελέγχου, προκειμένου οι υπηρεσίες, το περιεχόμενο και οι επιλογές του διαδικτύου να παρέχονται απρόσκοπτα και χωρίς διακοπή. Δεν ευθύνεται όμως στην περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία του διαδικτύου ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτό ή/αν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν « ιοί » ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα (hackers) παρέμβουν στο περιεχόμενο και στην λειτουργία του Διαδικτυακού τόπου καθιστώντας δυσχερή την χρήση του ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτού.

Ευθύνη παρεχόμενων πληροφοριών
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο διαδίκτυο αποτελούν μια προσφορά στον επισκέπτη/χρήστη και δεν δύνανται σε καμία περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν προτροπή για την τέλεση συγκεκριμένων πράξεων (π.χ. αγοράς, μεταβίβασης, ενοικιάσεως, κ.λ.π. επιχειρήσεων). Η Εταιρία αναλαμβάνει την συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του διαδικτύου, δεν εγγυάται όμως για την ορθότητα, την πληρότητα ή και την διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών αυτού (του διαδικτύου). Κατόπιν τούτων ο εκάστοτε χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες/πληροφορίες του διαδικτύου με δική του πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και την σχετική ευθύνη διασταύρωσης των εν λόγω πληροφοριών.

Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

Επίσης, η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το τυχόν κόστος των ενδεχόμενων – ως ανωτέρω – διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση η Εταιρεία.

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η e.deals&DEALS.eu δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/ χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του e.deals&DEALS.eu στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Ευθύνη αναφορικά με τα στοιχεία και τις πληροφορίες των Επιχειρήσεων προς Πώληση:
Η e.deals&DEALS.eu καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ακρίβεια των πληροφοριών που εκθέτει, όπως αυτές υποδεικνύονται και καταχωρούνται από τους Πωλητές/Business Brokers. Οι οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης που παρουσιάζουν οι αγγελίες, αφορούν στην προηγούμενη κλεισμένη Οικονομική Χρήση και όχι στη στιγμή της επίσκεψης ή/και ανάγνωσης.

Η e.deals&DEALS.eu πριν αναρτήσει στο Διαδικτυακό τόπο τις αγγελίες επιχειρήσεων προς πώληση, προβαίνει στην επιβεβαίωση της ακρίβειας των καταχωρηθέντων οικονομικών στοιχείων μέσω των λογιστικών/οικονομικών εντύπων της προηγούμενης οικονομικής χρήσης που απαιτεί να λάβει από τον εκάστοτε καταχωρητή. Δεν προβαίνει όμως σε νομικό ή οικονομικό έλεγχο της επιχείρησης προς πώλησης και δεν εκφράζει γνώμη επί του Ζητούμενου Τιμήματος (ο προσδιορισμός του οποίου είναι απαίτηση ή/και εκτίμηση αποκλειστικά του καταχωρητή). Επιπλέον, πολλά δεδομένα και στοιχεία για την Επιχείρηση προς Πώληση πιθανά να έχουν διαφοροποιηθεί από την προηγούμενη Οικονομική Χρήση.

Κατά συνέπεια, τα στοιχεία και οι πληροφορίες που περιέχονται στο Διαδικτυακό Τόπο παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή/και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Συνεπώς, η Εταιρεία και το e.deals&DEALS.eu δεν φέρουν καμία ευθύνη απορρέουσα από τις πληροφορίες για τις επιχειρήσεις προς πώληση που παρουσιάζει, που αναφέρει.

Σας συστήνουμε εσείς ή οι Σύμβουλοί σας να προβείτε σε ενδελεχή έλεγχο τόσο για τα στοιχεία και τις πληροφορίες της επιχείρησης προς πώληση, καθώς για κάθε προσφορά ή επικοινωνία που πιθανά θα σας γίνει.

Ευθύνη αναφορικά με το αποτέλεσμα της Online αποτίμησης:
Η online αποτίμηση βασίζεται στη μέθοδο των πολλαπλασιαστών των "κερδών και συγκεκριμένα των Seller‘s Discretionary Earnings (SDE). Το online εργαλείο προσδιορίζει το ύψος του SDE, και κατόπιν προσδιορίζει το επίπεδο του πολλαπλασιαστή (πόσες φορές, δηλαδή, τα SDE είναι η αξία της επιχείρησης), βάσει προηγούμενων μελετών και στατιστικών. Το επίπεδο του πολλαπλασιαστή προσεγγίζεται σε τρία επίπεδα (ελάχιστο, μέσο και μέγιστο) βάσει των αντίστοιχων καμπυλών.

Ο καταχωρητής/ιδιοκτήτης της επιχείρησης αξιολογώντας, από πίνακα ποιοτικών χαρακτηριστικών, την ίδια του την επιχείρηση, προσεγγίζει ποια είναι η καμπύλη που αρμόζει στην επιχείρησή του και κατά συνέπεια και ο πολλαπλασιαστής. Κατά συνέπεια, η e.deals&DEALS.eu ουδεμία ευθύνη φέρει για το αποτέλεσμα της online αποτίμησης, το οποίο δεν αποτελεί κατεύθυνση, σύσταση, προτροπή, απαίτηση, αλλά απλά γνώμη για την αξία της επιχείρησης, βασισμένη σε στατιστικό δείγμα σύμφωνα με τις καμπύλες του μέσου, ανώτατου και κατώτατου μέσου όρου.

8. Newsletters - Ενημερωτικά Δελτία

Το ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό (πχ. NewsLetters) το οποίο αποστέλλει κατά καιρούς η Εταιρεία στα μέλη που έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται να λαμβάνουν αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και ως εκ τούτου προστατεύεται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων.

Προκειμένου ο επισκέπτης/χρήστης να λαμβάνει ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό (πχ. Newsletters) της Εταιρείας συναινεί ρητά στην εγγραφή του στις υπηρεσίες του Διαδικτυακού Τόπου και στην παραχώρηση των κάτωθι στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη, Νομός, Τ.Κ., Κινητό Τηλέφωνο, Διεύθυνση E-mail) στην Εταιρεία, τα οποία υπόκεινται στους όρους της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εφόσον κάποιος λήπτης του ηλεκτρονικού ενημερωτικού υλικού αποφασίσει να σταματήσει να λαμβάνει τα NewsLetters, μπορεί να διαγραφεί από την λίστα παραληπτών, είτε από την σύνδεσμο (link) που του παρέχεται σε κάθε αποστολή του NewsLetter είτε μέσα από το λογαριασμό του.
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου ατόμου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

9. Ευθύνη Προστασίας Λογαριασμού

Ο κωδικός πρόσβασης (password) είναι το ‘κλειδί’ εισόδου στον λογαριασμό σας. Βεβαιωθείτε ότι προστατεύετε τον κωδικό πρόσβασης ασφαλώς. Χρησιμοποιείστε γράμματα, αριθμούς και σύμβολα για τη σύνταξή του (οδηγίες για ασφαλές password σας δίνονται online) και μην το ανακοινώνετε σε κανέναν. Σε περίπτωση που το ανακοινώσετε σε τρίτους, ή το χάσετε ή σας κλαπεί, κ.λ.π. θα πρέπει άμεσα να ενημερώσετε το διαχειριστή του Διαδικτυακού Τόπου ή να το αλλάξετε από την περιοχή του λογαριασμού σας.
Αναβάθμιση του λογαριασμού ενός χρήστη γίνεται από το menu/Λογαριασμός και ισχύει για συγκεκριμένα πακέτα.

10. Αλλαγή προσωπικών στοιχείων

Ο κάθε χρήστης μπορεί μέσα από το λογαριασμό του να αλλάξει κάθε στιγμή τα προσωπικά του στοιχεία και να τα ενημερώνετε με τα ακριβή κάθε φορά.

11. Τιμές και Φ.Π.Α

Οι τιμές των πακέτων που αναγράφονται είναι σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν τον τρέχοντα Φ.Π.Α. όπως ορίζει ο νόμος. Η e.deals&DEALS.eu διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τις τιμές που αναγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Για την παροχή υπηρεσιών προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και σύμφωνα με την έκτη (6η) Κοινοτική Οδηγία περί Φ.Π.Α, οι τιμές επιβαρύνονται με το αντίστοιχο Φ.Π.Α που ισχύει στην Ελλάδα. Το λογισμικό σύμφωνα με τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων θεωρείται υπηρεσία και φορολογικά αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο.

12. Τρόποι Πληρωμής

A) Πληρωμή μέσω Paypal
Για πληρωμή των υπηρεσιών χρησιμοποιείται η PayPal, ένας διεθνής οργανισμός εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών. H PayPal είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για ασφαλείς πληρωμές μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με την χρήση αυτού του τρόπου, δεν δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στην e.deals&DEALS.eu παρά μόνο στην PayPal. Η e.deals&DEALS.eu δεν ευθύνεται για κανένα θέμα σχετικό με την συναλλαγή σας με την PayPal. Για πληροφορίες δείτε http://www.paypal.com.
Β) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Χρησιμοποιώντας τον τραπεζικό λογαριασμό που σας παρέχετε μπορείτε να καταθέσετε (είτε στο κατάστημα είτε μέσων internet) το αντίτιμο της υπηρεσίας που επιλέξατε και να μας αποστείλετε με e-mail (cr@e.dealsAndDEALS.eu) το αποδεικτικό της κατάθεσης για να ολοκληρωθεί η καταχώρηση και δημοσιοποίηση της αγγελίας σας. Μέχρι να πραγματοποιηθεί η κατάθεση ή μεταφορά του ποσού της παραγγελίας στο λογαριασμό της e.deals&DEALS, η αγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και για διάστημα 7 εργάσιμων ημερών. Πέραν αυτού του ορίου το αίτημα θα ακυρώνεται. Σε περίπτωση που μας αποσταλεί τραπεζικό έμβασμα, διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε τον αποστολέα όλα τα έξοδα του εμβάσματος. Για τον ολοκλήρωση της Καταχώρησης με τη χρήση της διαδικασίας κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ο χρήστη πρέπει να αναγράφει στην αιτιολογία της κατάθεσης το Κωδικό Χρήστη (e-mail) ή τον τίτλο της αγγελίας του.

13. Έκδοση Παραστατικών

Η e.deals&DEALS.eu εκδίδει, με την ολοκλήρωση της πληρωμής, Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών για ιδιώτες και Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών για εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δηλώσει ο κάθε χρήστης. Τα νόμιμα παραστατικά αποστέλλονται με κανονικό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) εντός του μήνα, στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν έχει συμπληρώσει τα στοιχεία αποστολής του παραστατικού, ή τα έχει συμπληρώσει λανθασμένα, η e.deals&DEALS εκδίδει νόμιμα το Παραστατικό, αλλά απαλλάσσεται από την υποχρέωση να το αποστείλει τον αποδέκτη.

14. Επιστροφή χρημάτων

Με την αποδοχή των όρων χρήσης, ο ενδιαφερόμενος αποδέχεται το κόστος της εκάστοτε υπηρεσίας που επιλέγει σύμφωνα με τον υπάρχον τιμοκατάλογο που είναι δημοσιευμένος στη ιστοσελίδα. Εφόσον γίνει η καταβολή του ποσού, και ανεξάρτητα με το αν ο χρήστης αξιοποίησε τις υπηρεσίες για όλο το χρόνο της συνδρομής τους, ο χρήστης/πελάτης δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την επιστροφή των χρημάτων.

Όλες οι αμοιβές για συνδρομές ή διαφημίσεις δεν επιστρέφονται και δεν μεταφέρονται.
Ο πελάτης αποδέχεται επίσης το γεγονός ότι η ιστοσελίδα μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους και δεν μπορεί να αξιώσει κάποια αποζημίωση για το χρόνο που δεν είναι δημοσιευμένη η καταχώρηση, ούτε και να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων για το σκοπό αυτό.

15. Αναβάθμιση λογαριασμού

Η αναβάθμιση του λογαριασμού/πακέτου ενός χρήστη γίνεται από το menu/Λογαριασμός. Εάν κάποιος χρήστης αναβαθμίσει το λογαριασμό του από το ένα πακέτο στο άλλο, ο υπολειπόμενος χρόνος χρήσης του προηγούμενου πακέτου, δεν μεταφέρεται στο νέο πακέτο ούτε τα χρήματα επιστρέφονται. Από τη στιγμή που γίνεται η αναβάθμιση, τότε έχει στη διάθεσή του και για το χρόνου που του επιτρέπει το νέο πακέτο τις υπηρεσίες που του προσφέρει το νέο πακέτο.

16. Ακύρωση συνδρομής

Μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή ή διαφήμισή σας στο Διαδικτυακό Τόπο, πριν λήξει, είτε μέσω του λογαριασμού σας online είτε στέλνοντας e-mail στον διαχειριστή. Δεν δύναται να λάβετε επιστροφή χρημάτων αναλογικά με τον χρόνο χρήσης της. Λίγο πριν την αυτόματη λήξη της συνδρομής ή της διαφήμισή σας, θα λάβετε e-mail ενημέρωσης με δυνατότητας ανανέωσης. Εάν επιλέξετε να μην την ανανεώσετε, τότε η συνδρομή ή η διαφήμισή σας θα λήξει αυτόματα. Οι αγγελίες ή οι διαφημίσεις σας θα διαγράφονται από το Διαδικτυακό Τόπο, κατόπιν είτε αυτόματης λήξης της συνδρομής ή της διαφήμισή σας είτε ακύρωσης από εσάς τους ίδιους.

17. Παράβαση των όρων χρήσης

Σε κάθε περίπτωση παραβίασης των παρόντων Όρων Χρήσης, οι χρήστες θα υποχρεούνται σε αποζημίωση για κάθε θετική ή/και αποθετική ζημία της Εταιρείας. Η μη ενάσκηση από την Εταιρεία των δικαιωμάτων της που απορρέουν από τους παρόντες Όρους Χρήσης δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματά της αυτά.

Ρητά η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να επιβλέπει την εφαρμογή των παρόντων κανόνων κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

18. Ασφάλεια συναλλαγών

Α. Υπηρεσία Paypal
Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της Υπηρεσίας Paypal εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:
  • Η ασφάλεια που παρέχει είναι η μέγιστη δυνατή στο διαδίκτυο, ισοδύναμη με αυτή των τραπεζών, χρησιμοποιώντας τελευταίας λέξης κρυπτογράφηση (256 bit level SSL Certificate). 100% secure.
  • H PayPal χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την Verisign, Inc., μια διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω internet. Η Verisign, κάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα που πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζει ένα λουκετάκι κάτω δεξιά στην οθόνη σας, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται.
  • Ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας μας είναι το ίδιο το PayPal. Ο παραλήπτης λαμβάνει μόνο τα χρήματα και όχι αριθμούς καρτών.
  • Όλες οι σελίδες του είναι κρυπτογραφημένες, που σημαίνει ότι κανένας ιδιοφυής χάκερ δεν μπορεί να υποκλέψει στοιχεία συναλλαγών.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του e.deals&DEALS.eu διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη-πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Version 28/04/2011

Ξεκινήστε μία καταχώρηση αγγελίας τώρα!
iDEAL ΠΩΛΗΣΗ
online αποτίμηση επιχείρησης
Μάθετε την αξία της Επιχείρησής σας εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.
Επιχειρηματικά Άρθρα
Ξεκινήσατε την επιχείρησή σας πριν από κάποια χρόνια με στερήσεις, δουλεύον...
Εάν σκέφτεστε να πουλήσετε την επιχείρησή σας σήμερα ή στο άμεσο μέλλον, το...
Βοήθεια & Συχνές Ερωτήσεις
Due diligence είναι η συστηματική διαδικασία συλλογής και ανάλυσης στοιχείω...
Όχι. Σε αντίθεση με άλλα websites, στο e.dealsAndDEALS.eu δεν είναι απαραίτ...

Αρχική

Αγορά Επιχείρησης

Πώληση Επιχείρησης

Για Brokers

Επικοινωνία

Βοήθεια & FAQs

Privacy policy

Newsletter

Διαφημιστείτε

Site map

deals&DEALS

Copyright e.deals&DEALS 2010, all rights reserved Designed and Developed by S&I Engineering